Mercator Spletna trgovina

Zakaj kupovati na spletu

NAKUP V SPLETNI TRGOVINI VAM PRIHRANI DRAGOCENI ČAS, HKRATI PA JE ENOSTAVEN IN UDOBEN.

Zagotovo je. Kako priročno in enostavno je iz udobja naslanjača preko računalnika, tablice ali mobilnega telefona izbirati priljubljene izdelke med več kot 18.000 ponujenimi, za vse drugo pa poskrbijo naši sodelavci. Za vas skrbno poiščejo izbrane izdelke in jih zložijo v za to namenjeno kartonsko škatlo! Enkratno. Nakupljeno vam dostavimo na vaš naslov, do vaših vrat. Naredimo tisto, kar bi sicer sami, in tako prihranimo vaš dragoceni čas. V kolikor vam je bolj všeč slogan »Na spletu naberem, na poti poberem«, pa lahko svoje naročilo prevzamete kar na enem od trenutno petnajstih prevzemnih točk KLIKinDVIG v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Slovenj Gradcu, Murski Soboti, Novem mestu, Postojni, Novi Gorici, Kamniku, Velenju, Brežicah in na Ptuju. Preverite vsa prevzemna mesta tukaj.


NAKUP JE VAREN. IZDELKE NAROČITE, PLAČATE PA JIH LAHKO OB PREVZEMU Z RAZLIČNIMI PLAČILNIMI SREDSTVI.

Opraviti spletni nakup je za veliko kupcev nova uporabniška izkušnja. Več kot 20 let delovanja Mercator Spletne trgovine ter več kot 65 let delovanja Mercatorja, ki je postal sinonim za »najboljšega soseda«, je lahko zagotovilo, da bomo storili vse, da bo vaša nakupna izkušnja odlična in da bo vaš nakup varen. Ob enostavni registraciji in možnosti plačila ob prevzemu je vsaka skrb odveč, saj lahko ob prevzemu naročila blago, če z njim niste zadovoljni, zavrnete. Za imetnike Pika kartice pa smo spletno nakupovanje še dodatno olajšali. Vsi registrirani uporabniki Pika kartice v spletni servis Portal Moja Pika lahko nakup in plačilo opravijo kar preko spleta.


NAROČILO LAHKO ODDATE KADAR KOLI, ODPRTI SMO 24 UR NA DAN.

Ste na poti iz službe in se vam mudi, ob uri ste dogovorjeni na drugem koncu mesta, imate obveznosti, ki jih ne morete preložiti, popoldne morate v službo, pa je treba doma še kaj postoriti, enostavno nimate časa, da bi v miru odšli v trgovino? Vsega 10−15 minut vašega časa je potrebno, da opravite svoj prvi nakup. Za vse naslednje pa manj kot 5 minut. Pripravite si svoj nakupovalni listek, izberite svoje priljubljene izdelke in shranite filtre, naročite izbrane izdelke iz vaših prejšnjih naročil, in to kadar koli. Dostavili vam jih bomo takrat, ko želite, le izberite enega izmed terminov in naročilo bomo dostavili na želeno lokacijo. Naročite jih dopoldne, zjutraj, zvečer, ko je praznik, odprti smo 24/7, naročilo lahko oddate kadar koli.

A) KLIK na DOM

Če ste izbrali storitev KLIK na DOM, vam bomo naročene izdelke dostavili na vaš naslov oz. na izbrano lokacijo, vse do vaših vrat od ponedeljka do sobote do 20. ure.

V najožje središče Ljubljane dostavljamo le med 8. in 10. uro zjutraj, ko je dovoz prost. Več o času in dnevih dostave pa si lahko preberete tukaj.

B) KLIK in DVIG

Če izberete Klik in dvig pa lahko svoj spletni nakup osebno prevzamete na kar 15 točkah po Sloveniji že 4 ure po oddanem naročilu (do zapolnitve prostih terminov, od ponedeljka do sobote).


NAROČILO VAM DOSTAVIMO OB VSAKEM VREMENU. ZA VAS GA PRINESEMO TUDI V NAJVIŠJE NADSTROPJE.

Dve polni vrečki izdelkov, karton mleka, več kilogramov pralnega praška, karton soka, zaboj piva, sixpack kokakole, vse to je potrebno prinesti v stanovanje, pa še dežuje zunaj. To za vas lahko opravi Mercator. Vaše naročilo vam dostavimo ob vsakem vremenu, tudi če dežuje, sneži ali piha. Naročilo vam dostavimo tudi v najvišje nadstropje, čeprav nimate dvigala.


HITRO - ENOSTAVNO - UDOBNO - UGODNO - VARNO - KADARKOLI
x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene