Zakaj kupovati na spletu

NAKUP V SPLETNI TRGOVINI VAM PRIHRANI DRAGOCENI ČAS, HKRATI PA JE ENOSTAVEN IN UDOBEN.

Zagotovo je. Kako priročno in enostavno je iz udobja naslanjača preko računalnika, tablice ali mobilnega telefona izbirati priljubljene izdelke med več kot 18.000 ponujenimi, za vse drugo pa poskrbijo naši sodelavci. Za vas skrbno poiščejo izbrane izdelke in jih zložijo v za to namenjeno kartonsko škatlo! Enkratno. Nakupljeno vam dostavimo na vaš naslov, do vaših vrat. Naredimo tisto, kar bi sicer sami, in tako prihranimo vaš dragoceni čas. V kolikor vam je bolj všeč slogan »Na spletu naberem, na poti poberem«, pa lahko svoje naročilo prevzamete kar na enem od trenutno desetih prevzemnih točk KLIKinDVIG v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Slovenj Gradcu, Murski Soboti, Novem mestu, Postojni in Novi Gorici.


NAKUP JE VAREN. IZDELKE NAROČITE, PLAČATE PA JIH LAHKO OB PREVZEMU Z RAZLIČNIMI PLAČILNIMI SREDSTVI.

Opraviti spletni nakup je za veliko kupcev nova uporabniška izkušnja. Več kot 18 let delovanja Mercator Spletne trgovine ter več kot 65 let delovanja Mercatorja, ki je postal sinonim za »najboljšega soseda«, je lahko zagotovilo, da bomo storili vse, da bo vaša nakupna izkušnja odlična in da bo vaš nakup varen. Ob enostavni registraciji in možnosti plačila ob prevzemu je vsaka skrb odveč, saj lahko ob prevzemu naročila blago, če z njim niste zadovoljni, zavrnete. Za imetnike Pika kartice pa smo spletno nakupovanje še dodatno olajšali. Vsi registrirani uporabniki Pika kartice v spletni servis Portal Moja Pika lahko nakup in plačilo opravijo kar preko spleta.


NAROČILO LAHKO ODDATE KADAR KOLI, ODPRTI SMO 24 UR NA DAN.

Ste na poti iz službe in se vam mudi, ob uri ste dogovorjeni na drugem koncu mesta, imate obveznosti, ki jih ne morete preložiti, popoldne morate v službo, pa je treba doma še kaj postoriti, enostavno nimate časa, da bi v miru odšli v trgovino? Vsega 10−15 minut vašega časa je potrebno, da opravite svoj prvi nakup. Za vse naslednje pa manj kot 5 minut. Pripravite si svoj nakupovalni listek, izberite svoje priljubljene izdelke in shranite filtre, naročite izbrane izdelke iz vaših prejšnjih naročil, in to kadar koli. Dostavili vam jih bomo takrat, ko želite, le izberite enega izmed terminov in naročilo bomo dostavili na želeno lokacijo. Naročite jih dopoldne, zjutraj, zvečer, v nedeljo ali ko je praznik, odprti smo 24/7, naročilo lahko oddate kadar koli.


NAROČILO VAM DOSTAVIMO OB VSAKEM VREMENU. ZA VAS GA PRINESEMO TUDI V NAJVIŠJE NADSTROPJE.

Dve polni vrečki izdelkov, karton mleka, več kilogramov pralnega praška, karton soka, zaboj piva, sixpack kokakole, vse to je potrebno prinesti v stanovanje, pa še dežuje zunaj. To za vas lahko opravi Mercator. Vaše naročilo vam dostavimo ob vsakem vremenu, tudi če dežuje, sneži ali piha. Naročilo vam dostavimo tudi v najvišje nadstropje, čeprav nimate dvigala.


HITRO - ENOSTAVNO - UDOBNO - UGODNO - VARNO - KADARKOLI
x

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani kupci, v zadnjem času beležimo zelo povečano zanimanje za nakupovanje v naši spletni trgovini. Za zaupanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam sporočamo, da delamo vse, kar je v naši moči, da vam nakupe lahko tudi zagotovimo. Okrepili smo logistično ekipo in ekipe, ki za vas pripravljajo želene izdelke. Povečali smo zmogljivosti v skladiščih, zagotovili dodatne sodelavce v klicnem centru in na naših družbenih omrežjih, da vam lahko čim hitreje in kar najbolje pomagamo. Da dnevno oskrbimo čim več kupcev tako v naši spletni, kot v drugih naših trgovinah, da omogočamo varno nakupovanje in nemoteno oskrbo vsem. Vse to pa zagotavljajo trgovke in trgovci, komisionarji, posamezniki, ljudje, sosedje, ki se za vas trudijo po svojih najboljših močeh.
 
Da vam zagotovimo čim boljšo uporabniško izkušnjo, bomo proste termine v spletni trgovini odpirali za 4 dni vnaprej, v dopoldanskem času. Naročilo bo možno oddati do zapolnitve prostih terminov, prav tako pa si prizadevamo tudi k odpiranju novih terminov tudi v dodatni spletni trgovini.
 
Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje, za potrpežljivost in za vaše zaupanje.
 
Vaš Mercator

white logo