Ugodnosti za kupce

10 % Valentinov popust

Aktivnost velja za naročila, ki bodo oddana 12.2.2020.

10 % popust NE velja za nakupe pravnih oseb in NE velja na akcijske izdelke.

Nazaj na izdelke.


Black friday

Aktivnost Black Friday velja za naročila, ki bodo oddana v petek, 23.11.2019.

10 % popust NE velja za nakupe pravnih oseb in NE velja na akcijske izdelke. 

Nazaj na izdelke.


Vse za piknik – dostava sveže hrane in hladne pijače

V spletni trgovini za vas pripravimo svežo hrano in hladno pijačo ter vam vse skupaj dostavimo na izbrani naslov. Dostava nad 40 € za fizične in nad 100€ za pravne osebe je brezplačna. Pred oddajo naročila lahko preverite, če je dostava na izbrani naslov izvedljiva. Če želite, da vam pijačo ohladimo, to zapišite v polje »Napotki za dostavo« v zadnji fazi oddaje naročila.


2 se splača

Kupec ob nakupu dveh enakih ali različnih izdelkov znotraj izbrane kategorije prejme določen popust na cenejši izdelek. Velja za količine, običajne za gospodinjstva.

Popust velja ob nakupu 2,4, 6 itd. kosov. Popust se obračuna na najcenejše izdelke v tej ponudbi ob izpolnitvi pogoja. 

Primer: ob nakupu 4 pakiranj izdelkov iz ponudbe se na najcenejša dva prizna popust. Ob nakupu treh pakiranj pa se popust prizna na enega najcenejšega. 


Nagrajevanje nakupa Natura 01.04. do 30.04.2018

Organizator nagrajevanja nakupa je Podravka d.o.o. Ljubljana. Za sodelovanje v nagrajevanju nakupa izpolnite prijavnico in jo skupaj z dokazom o nakupu izdelkov Natura v vrednosti vsaj 7€ pošljite na:

- skeniran račun in izpolnjeno prijavnico pošljete na promo@podravka.si ali

- izpolnjeni prijavnici priložite originalni račun in pošljete na naslov: Podravka d.o.o., Šmartinska 154, 1000 Ljubljana

in darilovam bodo poslali po pošti. 

Število daril je omejeno.


x

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani kupci, v zadnjem času beležimo zelo povečano zanimanje za nakupovanje v naši spletni trgovini. Za zaupanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam sporočamo, da delamo vse, kar je v naši moči, da vam nakupe lahko tudi zagotovimo. Okrepili smo logistično ekipo in ekipe, ki za vas pripravljajo želene izdelke. Povečali smo zmogljivosti v skladiščih, zagotovili dodatne sodelavce v klicnem centru in na naših družbenih omrežjih, da vam lahko čim hitreje in kar najbolje pomagamo. Da dnevno oskrbimo čim več kupcev tako v naši spletni, kot v drugih naših trgovinah, da omogočamo varno nakupovanje in nemoteno oskrbo vsem. Vse to pa zagotavljajo trgovke in trgovci, komisionarji, posamezniki, ljudje, sosedje, ki se za vas trudijo po svojih najboljših močeh.
 
Da vam zagotovimo čim boljšo uporabniško izkušnjo, bomo proste termine v spletni trgovini odpirali za 4 dni vnaprej, v dopoldanskem času. Naročilo bo možno oddati do zapolnitve prostih terminov, prav tako pa si prizadevamo tudi k odpiranju novih terminov tudi v dodatni spletni trgovini.
 
Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje, za potrpežljivost in za vaše zaupanje.
 
Vaš Mercator

white logo