Mercator Spletna trgovina

Ugodnosti za kupce

Vse za piknik – dostava sveže hrane in hladne pijače

V spletni trgovini za vas pripravimo svežo hrano in hladno pijačo ter vam vse skupaj dostavimo na izbrani naslov. Dostava nad 60 € za fizične in nad 150€ za pravne osebe je brezplačna. Če želite, da vam pijačo ohladimo, nam posredujte potrjeno naročilo na naslov piknik@mercator.si. Pred oddajo naročila lahko preverite, če je dostava na izbrani naslov izvedljiva.


2 se splača

Kupec ob nakupu dveh enakih ali različnih izdelkov znotraj izbrane kategorije prejme določen popust na cenejši izdelek. Velja za količine, običajne za gospodinjstva.

Popust velja ob nakupu 2,4, 6 itd. kosov. Popust se obračuna na najcenejše izdelke v tej ponudbi ob izpolnitvi pogoja. 

Primer: ob nakupu 4 pakiranj izdelkov iz ponudbe se na najcenejša dva prizna popust. Ob nakupu treh pakiranj pa se popust prizna na enega najcenejšega. 


x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene