Mercator Spletna trgovina

Ugodnosti za kupce

10 % Valentinov popust

Aktivnost velja za naročila, ki bodo oddana 12.2.2020.

10 % popust NE velja za nakupe pravnih oseb in NE velja na akcijske izdelke.

Nazaj na izdelke.


Black friday

Aktivnost Black Friday velja za naročila, ki bodo oddana v petek, 23.11.2019.

10 % popust NE velja za nakupe pravnih oseb in NE velja na akcijske izdelke. 

Nazaj na izdelke.


Vse za piknik – dostava sveže hrane in hladne pijače

V spletni trgovini za vas pripravimo svežo hrano in hladno pijačo ter vam vse skupaj dostavimo na izbrani naslov. Dostava nad 40 € za fizične in nad 100€ za pravne osebe je brezplačna. Pred oddajo naročila lahko preverite, če je dostava na izbrani naslov izvedljiva. Če želite, da vam pijačo ohladimo, to zapišite v polje »Napotki za dostavo« v zadnji fazi oddaje naročila.


2 se splača

Kupec ob nakupu dveh enakih ali različnih izdelkov znotraj izbrane kategorije prejme določen popust na cenejši izdelek. Velja za količine, običajne za gospodinjstva.

Popust velja ob nakupu 2,4, 6 itd. kosov. Popust se obračuna na najcenejše izdelke v tej ponudbi ob izpolnitvi pogoja. 

Primer: ob nakupu 4 pakiranj izdelkov iz ponudbe se na najcenejša dva prizna popust. Ob nakupu treh pakiranj pa se popust prizna na enega najcenejšega. 


Nagrajevanje nakupa Natura 01.04. do 30.04.2018

Organizator nagrajevanja nakupa je Podravka d.o.o. Ljubljana. Za sodelovanje v nagrajevanju nakupa izpolnite prijavnico in jo skupaj z dokazom o nakupu izdelkov Natura v vrednosti vsaj 7€ pošljite na:

- skeniran račun in izpolnjeno prijavnico pošljete na promo@podravka.si ali

- izpolnjeni prijavnici priložite originalni račun in pošljete na naslov: Podravka d.o.o., Šmartinska 154, 1000 Ljubljana

in darilovam bodo poslali po pošti. 

Število daril je omejeno.


x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene