Kuponi

Seznam aktualnih kuponov

Kupci lahko prejmejo splošne kupone, ki so navedeni v nadaljevanju. Le ti se običajno nahajajo v letakih ali ostalih promocijskih materialih.

Obstajajo pa tudi kuponi, ki jih kupci prejmejo v povezavi s posameznimi prodajnimi aktivnostmi. Le teh ne navajamo, jih pa kupci prav tako lahko uporabijo v spletni trgovini, če je na kuponu tako navedeno.

Kupec z vnosom promocijske kode prejme dodaten popust na izbrane izdelke, lahko pa tudi popust na celoten nakup.

Kupon za 100% popust na Bonboniera Bajadera, Kraš, 500 g lahko izkoristijo izbrani kupci. Kupon je unovčljiv do 31.8.2020 v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator in v Mercator Spletni trgovini v okviru razpoložljivega asortimana. Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi popusti. 
Kupon za 40% popust na izbrane izdelke Persil lahko izkoristijo izbrani kupci. Kupon je unovčljiv od 7.3.2020 do 18.3.2020  v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator in v Mercator Spletni trgovini v okviru razpoložljivega asortimana. Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi popusti. 
Kupon za 50% popust na izbrane izdelke Persil lahko izkoristijo izbrani kupci. Kupon je unovčljiv od 7.3.2020 do 18.3.2020  v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator in v Mercator Spletni trgovini v okviru razpoložljivega asortimana. Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi popusti. 
Kupon za 40% popust na izbrane izdelke Silan lahko izkoristijo izbrani kupci. Kupon je unovčljiv od 7.3.2020 do 18.3.2020  v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator in v Mercator Spletni trgovini v okviru razpoložljivega asortimana. Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi popusti. 
Kupon za 50% popust na izbrane izdelke Silan lahko izkoristijo izbrani kupci. Kupon je unovčljiv od 7.3.2020 do 18.3.2020  v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator in v Mercator Spletni trgovini v okviru razpoložljivega asortimana. Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi popusti. 
Kupon za 50% popust na izbrane izdelke Somat lahko izkoristijo izbrani kupci. Kupon je unovčljiv od 7.3.2020 do 18.3.2020  v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator in v Mercator Spletni trgovini v okviru razpoložljivega asortimana. Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi popusti. 
Kupon za 40% popust na izbrane izdelke Perwoll lahko izkoristijo izbrani kupci. Kupon je unovčljiv od 7.3.2020 do 18.3.2020  v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator in v Mercator Spletni trgovini v okviru razpoložljivega asortimana. Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi popusti. 
Kupon za 40% popust na izbrane izdelke Pril lahko izkoristijo izbrani kupci. Kupon je unovčljiv od 7.3.2020 do 18.3.2020  v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator in v Mercator Spletni trgovini v okviru razpoložljivega asortimana. Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi popusti. 
Kupon za 40% popust na izbrane izdelke Bref lahko izkoristijo izbrani kupci. Kupon je unovčljiv od 7.3.2020 do 18.3.2020  v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator in v Mercator Spletni trgovini v okviru razpoložljivega asortimana. Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi popusti. 

x

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani kupci, v zadnjem času beležimo zelo povečano zanimanje za nakupovanje v naši spletni trgovini. Za zaupanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam sporočamo, da delamo vse, kar je v naši moči, da vam nakupe lahko tudi zagotovimo. Okrepili smo logistično ekipo in ekipe, ki za vas pripravljajo želene izdelke. Povečali smo zmogljivosti v skladiščih, zagotovili dodatne sodelavce v klicnem centru in na naših družbenih omrežjih, da vam lahko čim hitreje in kar najbolje pomagamo. Da dnevno oskrbimo čim več kupcev tako v naši spletni, kot v drugih naših trgovinah, da omogočamo varno nakupovanje in nemoteno oskrbo vsem. Vse to pa zagotavljajo trgovke in trgovci, komisionarji, posamezniki, ljudje, sosedje, ki se za vas trudijo po svojih najboljših močeh.
 
Da vam zagotovimo čim boljšo uporabniško izkušnjo, bomo proste termine v spletni trgovini odpirali za 4 dni vnaprej, v dopoldanskem času. Naročilo bo možno oddati do zapolnitve prostih terminov, prav tako pa si prizadevamo tudi k odpiranju novih terminov tudi v dodatni spletni trgovini.
 
Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje, za potrpežljivost in za vaše zaupanje.
 
Vaš Mercator

white logo