Mercator Spletna trgovina

Kuponi

Seznam aktualnih kuponov

Kupci lahko prejmejo splošne kupone, ki so navedeni v nadaljevanju. Le ti se običajno nahajajo v letakih ali ostalih promocijskih materialih.

Obstajajo pa tudi kuponi, ki jih kupci prejmejo v povezavi s posameznimi prodajnimi aktivnostmi. Le teh ne navajamo, jih pa kupci prav tako lahko uporabijo v spletni trgovini, če je na kuponu tako navedeno.

Kupec z vnosom promocijske kode prejme dodaten popust na izbrane izdelke, lahko pa tudi popust na celoten nakup.

-

Kupon za popust na izbrane izdelke Sensodyne, Corega in Parodontax prejmejo obiskovalci v izbranih stomatoloških ambulantah po Sloveniji. 

-

Kupon za 50 % popust na izbrane izdelke Huggies prejmejo bodoče mamice, ki obiskujejo materinsko šolo Vesela nosečka. Kupon je unovčljiv do 31.7.2022.

-

Ob enkratnem nakupu izdelkov Pedigree v vrednosti več kot 5€, so kupci med 28.4 in 14.5. 2022 prejeli kupon za brezplačen priboljšek za pse Pedigree Biscrok ali Pedigree Dentastix. Kupon je unovčljiv od 28.4 do 20.5.2022

-

Ob enkratnem nakupu Mehkih kock Clemmy v obdobju 1.3.-31.7.2022 prejmete kupon za 30% popust. Kupon se nahaja v knjižici kuponov Lumpi kluba.

-

Ob enkratnem nakupu izdelkov to.to v obdobju 1.3.-31.7.2022 prejmete kupon za 30% popust. Kupon se nahaja v knjižici kuponov Lumpi kluba.

-

Ob enkratnem nakupu izdelkov Johnsons baby v obdobju 1.3.-31.7.2022 prejmete kupon za 40% popust. Kupon se nahaja v knjižici kuponov Lumpi kluba.

-

Ob enkratnem nakupu Otroških vlažilnih robčkov Pampers – Pure kokos,Pure Aqua ali New baby obdobju 1.3.-31.7.2022 prejmete kupon za 30% popust. Kupon se nahaja v knjižici kuponov Lumpi kluba.

-

Ob enkratnem nakupu Plenic in Hlačnih plenic Pampers Premium care – Pure kokos,Pure Aqua ali New baby obdobju 1.3.-31.7.2022 prejmete kupon za 30% popust. Kupon se nahaja v knjižici kuponov Lumpi kluba.

-

Ob enkratnem nakupu izbranih Žepnih robčkov Paloma v obdobju 1.3.-31.7.2022 prejmete kupon za 30% popust. Kupon se nahaja v knjižici kuponov Lumpi kluba.

-

Ob enkratnem nakupu Toaletnega papirja Sensitive Shea Butter v obdobju 1.3.-31.7.2022 prejmete kupon za 35% popust. Kupon se nahaja v knjižici kuponov Lumpi kluba.

-

Ob enkratnem nakupu Izbranih izdelkov Frosch baby v obdobju 1.3.-31.7.2022 prejmete kupon za 30% popust. Kupon se nahaja v knjižici kuponov Lumpi kluba.

x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene