Kuponi

Seznam aktualnih kuponov

Kupci lahko prejmejo splošne kupone, ki so navedeni v nadaljevanju. Le ti se običajno nahajajo v letakih ali ostalih promocijskih materialih.

Obstajajo pa tudi kuponi, ki jih kupci prejmejo v povezavi s posameznimi prodajnimi aktivnostmi. Le teh ne navajamo, jih pa kupci prav tako lahko uporabijo v spletni trgovini, če je na kuponu tako navedeno.

Kupec z vnosom promocijske kode prejme dodaten popust na izbrane izdelke, lahko pa tudi popust na celoten nakup.

-

Kupon za 40% popust pri nakupu izdelkov Dove se v obdobju od 20.03. do 30.03.2019 izpiše vsem imetnikom Pika kartice samo 1-krat (ob prvem nakupu katerihkoli izdelkov). Kupon je vnovčljiv večkrat v navedenem obdobju za količine običajne za gospodinjstvo in ne velja za pravne osebe.

- Kupon za 40% popust pri nakupu izdelkov Ariel in Lenor se v obdobju od 05.04. do 10.04.2019 izpiše vsem imetnikom Pika kartice ob vsakem nakupu v navedenem obdobju z vstavljeno Pika kartico v klasičnih prodajalnah. Kupon je vnovčljiv večkrat v navedenem obdobju za količine običajne za gospodinjstvo in ne velja za pravne osebe. Na računu je lahko več artiklov. POGOJ ZA POPUST je kupon.