Kuponi

Seznam aktualnih kuponov

Kupci lahko prejmejo splošne kupone, ki so navedeni v nadaljevanju. Le ti se običajno nahajajo v letakih ali ostalih promocijskih materialih.

Obstajajo pa tudi kuponi, ki jih kupci prejmejo v povezavi s posameznimi prodajnimi aktivnostmi. Le teh ne navajamo, jih pa kupci prav tako lahko uporabijo v spletni trgovini, če je na kuponu tako navedeno.

Kupec z vnosom promocijske kode prejme dodaten popust na izbrane izdelke, lahko pa tudi popust na celoten nakup.

Kupon za 1 + 1 gratis lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Palmolive, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 1 + 1 gratis lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Ajax, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 1 + 1 gratis lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Colgate, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 25 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Pampers, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 25 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Lino, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 25 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Brillance in Palette Deluxe, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 30 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Head & Shoulders, Pantene in Herbal Essence , ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 30 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Aquafresh, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 30 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Zewa, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 30 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Paloma, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 30 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Scholl, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 30 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Garnier, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 30 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Gillette in Old Spice, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 40 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Finish, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 40 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Persil in Silan, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 40 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Dash in Ariel, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 40 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Wc Net, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 40 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Perwoll in Pril, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 50 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Somat in Bref, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 50 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Ornel, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. Kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 20 % popust lahko uveljavijo kupci na izbrane izdelke Always, ki so v decembru ob svojem nakupu v klasičnih Mercator prodajalnah prejeli knjižico kuponov ob nakupu nad 10€. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. Kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.
Kupon za 50% popust prejmejo izbrani kupci na izbrane izdelke Persil in Silan. Kuponi so unovčljivi do 22.01.2020 in se ne seštevajo z ostalimi aktivnostmi. Kupon velja za 1 nakup za več kosov. Popust se obračuna pri blagajni ob predložitvi kupona in Pika kartice.