Ugodnosti za Pika kupce

Za plačevanje s Pika kartico in koriščenje vseh ugodnosti kot imetnik Pika kartice morate biti registrirani v Mercator Spletno trgovino in Portal Moja Pika.

Tako boste z vašo Pika kartico lahko: plačevali preko spleta ali ob prevzemu, pridobivali pike skladno z bonitetnim sistemom, koristili Pikine ugodnosti. V Portal Moja Pika se lahko registrirate TUKAJ.

Dodaten Pika prihranek se obračuna v spletni trgovini ob naročilu. Popust se ne obračuna naknadno ob dostavi in predložitvi ali plačilu s Pika kartico. Popust se obračuna registriranim uporabnikom spletne trgovine, če ima uporabnik svojo Pika kartico registrirano tudi na spletnem Portalu Moja Pika.

Če svoje Pika kartice še niste registrirali, lahko to naredite na povezavi TUKAJ.


SPLETNA UGODNOST ZA ZLATE PIKE

Garancija zadovoljstva – v kolikor z nakupno izkušnjo vašega prvega naročila preko spletne trgovine niste zadovoljni, nam to sporočite pisno na elektronski naslov info@mercator.si vključno z uporabniškim imenom, številko naročila in razlogom nezadovoljstva. Vašo reklamacijo bomo obravnavali v najkrajšem možnem času.

Dobroimetje – na svoj račun boste po prvem nakupu v spletni trgovini Mercator prejeli dobroimetje v višini 5 EUR, ki ga lahko koristite ob enem od naslednjih nakupov.


10 % UPOKOJENSKI POPUST IN PIKE

10 % popust in pripis pik velja na celotno naročilo v vrednosti nad 20 EUR, ki ga Senior odda vsak četrtek, v Spletni trgovini Mercator. Dodatni pogoj je registracija uporabnika v Klub Senior. Aktivnosti velja tudi za izdelke v akciji.

Podrobneje o akciji:

Popust ne velja za kavcijske vrednosti embalaž, nakup cigaret oziroma drugih tobačnih izdelkov, vinjet, nakup knjig. Prav tako popust ne velja ob nakupu izdelkov iz programa zvestobe, ob nakupu pnevmatik ter za Sladkor beli Agrana - 25 kg. Popust ne velja za izdelke iz odprodaje. Popust, namenjen končnemu potrošniku, velja za običajne količine gospodinjskega nakupa iz zalog prodajnega prostora.

Popust se obračuna od končnega zneska računa, v vrednosti katerega so že upoštevani vsi obračunani popusti. Popust ni namenjen pravnim osebam in samostojnim podjetnikom. Popust pri tehtanih izdelkih velja le za količine, običajne za gospodinjstvo. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Nazaj na vse izdelke.


DVOJNE PIKE

Sledite našim aktivnostim in preverite kdaj bomo vaše naročili nagradili z dvojnimi pikami.

Aktivnost torej velja za vsa naročila, ki bodo oddana na dan dvojnih pik, ne pa tudi za oddana naročila v prejšnjih dneh, ki bodo dostavljena na ta dan.

Ob naročilu boste avtomatično prejeli redno število pik, ustrezen mnogokratnik pa se bo pripisal na vaš račun v naslednjih dneh, običajno v tednu dni.

Kdaj ne prejmete bonitetnih pik?

Bonitetnih pik ni mogoče pridobiti pri unovčenju vrednostih kuponov, pridobljenih na podlagi promocije ali z unovčenjem pik. Prav tako bonitetnih pik ne podeljujemo v primeru: transportne embalaže, embalaže blaga, vozovnic, vrednostnih kartic za mobilne telefone, znamk, srečk, parkirnih listkov, vstopnic, tobačnih izdelkov, vinjet, polnjenja darilne kartice Mercator in darilne kartice Select box storitev Klik in dvig, izdelkov na vinotočih, v primeru vračila embalaže – avtomati. Ob nakupu darilnih bonov Zvezdar in darilnih paketov Select box, kupec prejme enojne pike na vseh prodajnih mestih. Aktivnosti večkratnikov pik se med seboj izključujejo.


x

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani kupci, v zadnjem času beležimo zelo povečano zanimanje za nakupovanje v naši spletni trgovini. Za zaupanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam sporočamo, da delamo vse, kar je v naši moči, da vam nakupe lahko tudi zagotovimo. Okrepili smo logistično ekipo in ekipe, ki za vas pripravljajo želene izdelke. Povečali smo zmogljivosti v skladiščih, zagotovili dodatne sodelavce v klicnem centru in na naših družbenih omrežjih, da vam lahko čim hitreje in kar najbolje pomagamo. Da dnevno oskrbimo čim več kupcev tako v naši spletni, kot v drugih naših trgovinah, da omogočamo varno nakupovanje in nemoteno oskrbo vsem. Vse to pa zagotavljajo trgovke in trgovci, komisionarji, posamezniki, ljudje, sosedje, ki se za vas trudijo po svojih najboljših močeh.
 
Da vam zagotovimo čim boljšo uporabniško izkušnjo, bomo proste termine v spletni trgovini odpirali za 4 dni vnaprej, v dopoldanskem času. Naročilo bo možno oddati do zapolnitve prostih terminov, prav tako pa si prizadevamo tudi k odpiranju novih terminov tudi v dodatni spletni trgovini.
 
Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje, za potrpežljivost in za vaše zaupanje.
 
Vaš Mercator

white logo