Mercator Spletna trgovina

Ugodnosti za Pika kupce

Za plačevanje s Pika kartico in koriščenje vseh ugodnosti kot imetnik Pika kartice morate biti registrirani v Mercator Spletno trgovino in Portal Moja Pika.

Tako boste z vašo Pika kartico lahko: plačevali preko spleta ali ob prevzemu, pridobivali pike skladno z bonitetnim sistemom, koristili Pikine ugodnosti. V Portal Moja Pika se lahko registrirate TUKAJ.

Dodaten Pika prihranek se obračuna v spletni trgovini ob naročilu. Popust se ne obračuna naknadno ob dostavi in predložitvi ali plačilu s Pika kartico. Popust se obračuna registriranim uporabnikom spletne trgovine, če ima uporabnik svojo Pika kartico registrirano tudi na spletnem Portalu Moja Pika.

Če svoje Pika kartice še niste registrirali, lahko to naredite na povezavi TUKAJ.


SPLETNA UGODNOST ZA ZLATE PIKE

Garancija zadovoljstva – v kolikor z nakupno izkušnjo vašega prvega naročila preko spletne trgovine niste zadovoljni, nam to sporočite pisno na elektronski naslov info@mercator.si vključno z uporabniškim imenom, številko naročila in razlogom nezadovoljstva. Vašo reklamacijo bomo obravnavali v najkrajšem možnem času.


10 % UPOKOJENSKI POPUST IN PIKE

10 % popust in pripis pik velja na celotno naročilo v vrednosti nad 20 EUR, ki ga Senior odda vsak četrtek, v Spletni trgovini Mercator. Dodatni pogoj je registracija uporabnika v Klub Senior. Aktivnosti velja tudi za izdelke v akciji.

Podrobneje o akciji:

Popust ne velja za kavcijske vrednosti embalaž, nakup cigaret oziroma drugih tobačnih izdelkov, vinjet, nakup knjig. Prav tako popust ne velja ob nakupu izdelkov iz programa zvestobe, ob nakupu pnevmatik ter za Sladkor beli Agrana - 25 kg. Popust ne velja za izdelke iz odprodaje. Popust, namenjen končnemu potrošniku, velja za običajne količine gospodinjskega nakupa iz zalog prodajnega prostora.

Popust se obračuna od končnega zneska računa, v vrednosti katerega so že upoštevani vsi obračunani popusti. Popust ni namenjen pravnim osebam in samostojnim podjetnikom. Popust pri tehtanih izdelkih velja le za količine, običajne za gospodinjstvo. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Nazaj na vse izdelke.


DVOJNE PIKE

Sledite našim aktivnostim in preverite kdaj bomo vaše naročili nagradili z dvojnimi pikami.

Aktivnost torej velja za vsa naročila, ki bodo oddana na dan dvojnih pik, ne pa tudi za oddana naročila v prejšnjih dneh, ki bodo dostavljena na ta dan.

Ob naročilu boste avtomatično prejeli redno število pik, ustrezen mnogokratnik pa se bo pripisal na vaš račun v naslednjih dneh, običajno v tednu dni.

Kdaj ne prejmete bonitetnih pik?

Bonitetnih pik ni mogoče pridobiti pri unovčenju vrednostih kuponov, pridobljenih na podlagi promocije ali z unovčenjem pik. Prav tako bonitetnih pik ne podeljujemo v primeru: transportne embalaže, embalaže blaga, vozovnic, vrednostnih kartic za mobilne telefone, znamk, srečk, parkirnih listkov, vstopnic, tobačnih izdelkov, vinjet, polnjenja darilne kartice Mercator in darilne kartice Select box storitev Klik in dvig, izdelkov na vinotočih, v primeru vračila embalaže – avtomati. Ob nakupu darilnih bonov Zvezdar in darilnih paketov Select box, kupec prejme enojne pike na vseh prodajnih mestih. Aktivnosti večkratnikov pik se med seboj izključujejo.


x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene