Nazaj Natisni

Domači burger

Čas priprave: 20 min
Avtor: Tejani
Avtor: Tejani
  • Alpska klobasa, 100 g
  • Pleskavice, kosov: 1
  • Bombeta, kosov: 1
  • Topljeni sir Radi imamo domače, rezin: 1
  • Hren s smetano, čajnih žličk: 1
  • Kislo zelje, 50 g
  • Olje za cvrtje: po okusu
  • Alpska klobasa, 100 g
  • Pleskavice, kosov: 1
  • Bombeta, kosov: 1
  • Topljeni sir Radi imamo domače, rezin: 1
  • Hren s smetano, čajnih žličk: 1
  • Kislo zelje, 50 g
  • Olje za cvrtje: po okusu
Priprava - po navodilih avtorja recepta

Klobaso olupimo, narežemo na drobne kocke in popečemo v ponvi.  V isti ponvi popečemo tudi pleskavico. Bombetko prerežemo in namažemo s hrenom, nadevamo z zeljem, popečeno klobaso in pleskavico ter postrežemo.

V košarico
V košarico