Nazaj Natisni

Sirov drobljenec

Čas priprave: 20 min
Avtor: Tejani
Avtor: Tejani
  • Francoska štruca, kosov: 1
  • Hamburška slanina , 50 g
  • Sir Škripavček, 100 g
  • Šalotka, kosov: 2
  • Česen, strokov: 3
  • Jajca, jajc: 1
  • Francoska štruca, kosov: 1
  • Hamburška slanina , 50 g
  • Sir Škripavček, 100 g
  • Šalotka, kosov: 2
  • Česen, strokov: 3
  • Jajca, jajc: 1
Priprava - po navodilih avtorja recepta

Francosko štruco in slanino zrežemo na kocke ter premešamo v multipraktiku. Dodamo sir, šalotko, česen in jajce ter na hitro še malo premešamo. Stresemo v pekač in pečemo 15 minut pri 175 °C. Ohladimo in postrežemo na solati ali kot prigrizek.

V košarico
V košarico