Nazaj Natisni

Piščanec in smrekovi vršički

Čas priprave: 45 min
Avtor: Tejani
Avtor: Tejani
  • Zelena paprika, kosov: 1
  • Por, kosov: 1
  • Korenje, kosov: 1
  • Šalotka, kosov: 1
  • Piščančji file, 200 g
  • Sirup iz smrekovih vršičkov, čajnih žličk: 4
  • Ciabatta, kosov: 1
  • Mleta sladka paprika: ščepec
  • Curry v prahu: ščepec
  • Oljčno olje: po okusu
  • Fino mleta morska sol: po okusu
  • Zelena paprika, kosov: 1
  • Por, kosov: 1
  • Korenje, kosov: 1
  • Šalotka, kosov: 1
  • Piščančji file, 200 g
  • Sirup iz smrekovih vršičkov, čajnih žličk: 4
  • Ciabatta, kosov: 1
  • Mleta sladka paprika: ščepec
  • Curry v prahu: ščepec
  • Oljčno olje: po okusu
  • Fino mleta morska sol: po okusu
Priprava - po navodilih avtorja recepta

Papriko, por, korenje in piščanca narežemo na trakce, šalotko pa nasekljamo. Vse posolimo, dodamo rdečo papriko v prahu, cury in smrekove vršičke. Premešamo in na hitro popražimo v ponvi na olivnem olju. Ciabatto prerežemo in nadevamo kot sendvič.

V košarico
V košarico