Nazaj Natisni

Jušni rezanci malo drugače

Čas priprave: 30 min
Avtor: Tejani
Avtor: Tejani
  • Rumeno korenje, kosov: 1
  • Korenje, kosov: 1
  • Jušni rezanci Radi imamo domače, 150 g
  • Čebula, kosov: 1
  • Česen, strokov: 3
  • Gamberi, kosov: 5
  • Peteršilj, listov: 5
  • Temna sojina omaka, 1 dcl
  • Sončnično olje: po potrebi
  • Rumeno korenje, kosov: 1
  • Korenje, kosov: 1
  • Jušni rezanci Radi imamo domače, 150 g
  • Čebula, kosov: 1
  • Česen, strokov: 3
  • Gamberi, kosov: 5
  • Peteršilj, listov: 5
  • Temna sojina omaka, 1 dcl
  • Sončnično olje: po potrebi
Priprava - po navodilih avtorja recepta

Korenje zrežemo na palčke, čebulo na kolobarje, česen in peteršilj pa nasekljamo.

Na olju prepražimo gambere, dodamo korenje, čebulo in česen. Premešamo in vmešamo kuhane testenine. Dodamo peteršilj in sojino omako ter postrežemo.

Pripravo celotnega recepta si oglejte na zgornjem filmčku...

V košarico
V košarico