Profil Mercator
Ohranjaj prijavo
 
Nov uporabnik

Spletna trgovina

Nakupovanje v Mercator spletni trgovini je možno samo, če ste registriran uporabnik. Ustvarite si svoj profil Mercator v manj kot dveh minutah.
Moja naročila
Pregled naročil in kupljenih izdelkov vam je vedno na voljo.
Nakupovalni listek
Sestavite in poimenujete nakupovalne listke po vaši želji.
Nakupovanje s Pika kartico
Imetniki Pika kartice koristite dodatne ugodnosti, plačilo pa opravite kar preko spleta.
Primerjava izdelkov
Primerjajte izdelke in izberite najprimernejši ter najugodnejši izdelek za vas.
Obračanje produktnih ploščic
Z obračanjem produktnih ploščic preverite dodatne informacije in nakup opravite še hitreje.
Filtri
Z uporabo shranjenih filtrov so izdelki po vaši meri vedno le klik stran od vas.
x

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani kupci, v zadnjem času beležimo zelo povečano zanimanje za nakupovanje v naši spletni trgovini. Za zaupanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam sporočamo, da delamo vse, kar je v naši moči, da vam nakupe lahko tudi zagotovimo. Okrepili smo logistično ekipo in ekipe, ki za vas pripravljajo želene izdelke. Povečali smo zmogljivosti v skladiščih, zagotovili dodatne sodelavce v klicnem centru in na naših družbenih omrežjih, da vam lahko čim hitreje in kar najbolje pomagamo. Da dnevno oskrbimo čim več kupcev tako v naši spletni, kot v drugih naših trgovinah, da omogočamo varno nakupovanje in nemoteno oskrbo vsem. Vse to pa zagotavljajo trgovke in trgovci, komisionarji, posamezniki, ljudje, sosedje, ki se za vas trudijo po svojih najboljših močeh.
 
Da vam zagotovimo čim boljšo uporabniško izkušnjo, bomo proste termine v spletni trgovini odpirali za 4 dni vnaprej, v dopoldanskem času. Naročilo bo možno oddati do zapolnitve prostih terminov, prav tako pa si prizadevamo tudi k odpiranju novih terminov tudi v dodatni spletni trgovini.
 
Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje, za potrpežljivost in za vaše zaupanje.
 
Vaš Mercator

white logo