Mercator Spletna trgovina

Prevzem naročila s posebnimi izdelki

Nekateri izdelki, ki jih imate v košarici lahko povzročijo spremembo termina prevzema oziroma dostave celotnega naročila. Ti izdelki so v košarici posebej označeni z oznako . Spodaj je prikazan urnik prevzema izdelkov glede na dan in uro oddaje naročila. Če želite dostavo preostalega naročila prejeti prej, je potrebno oddati dve ločeni naročili.

Urnik prevzema posebnih artiklov

Dan naročila, oddanega do 9:30 ure Dan prevzema/dostave po 12:00 uri Dan naročila, oddanega po 9:30 uri Dan prevzema/dostave po 12:00 uri
Ponedeljek Sreda Ponedeljek Četrtek
Torek Četrtek Torek Petek
Sreda Petek Sreda Ponedeljek
Četrtek Ponedeljek Četrtek Torek
Petek Torek Petek Sreda
Sobota Torek Sobota Sreda
Nedelja Torek Nedelja Sreda

x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene