Prevzem naročila s posebnimi izdelki

Nekateri izdelki, ki jih imate v košarici lahko povzročijo spremembo termina prevzema oziroma dostave celotnega naročila. Ti izdelki so v košarici posebej označeni z oznako . Spodaj je prikazan urnik prevzema izdelkov glede na dan in uro oddaje naročila. Če želite dostavo preostalega naročila prejeti prej, je potrebno oddati dve ločeni naročili.

Urnik prevzema posebnih artiklov

Dan naročila, oddanega do 9:30 ure Dan prevzema/dostave po 12:00 uri Dan naročila, oddanega po 9:30 uri Dan prevzema/dostave po 12:00 uri
Ponedeljek Sreda Ponedeljek Četrtek
Torek Četrtek Torek Petek
Sreda Petek Sreda Ponedeljek
Četrtek Ponedeljek Četrtek Torek
Petek Torek Petek Sreda
Sobota Torek Sobota Sreda
Nedelja Torek Nedelja Sreda

x

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani kupci, v zadnjem času beležimo zelo povečano zanimanje za nakupovanje v naši spletni trgovini. Za zaupanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam sporočamo, da delamo vse, kar je v naši moči, da vam nakupe lahko tudi zagotovimo. Okrepili smo logistično ekipo in ekipe, ki za vas pripravljajo želene izdelke. Povečali smo zmogljivosti v skladiščih, zagotovili dodatne sodelavce v klicnem centru in na naših družbenih omrežjih, da vam lahko čim hitreje in kar najbolje pomagamo. Da dnevno oskrbimo čim več kupcev tako v naši spletni, kot v drugih naših trgovinah, da omogočamo varno nakupovanje in nemoteno oskrbo vsem. Vse to pa zagotavljajo trgovke in trgovci, komisionarji, posamezniki, ljudje, sosedje, ki se za vas trudijo po svojih najboljših močeh.
 
Da vam zagotovimo čim boljšo uporabniško izkušnjo, bomo proste termine v spletni trgovini odpirali za 4 dni vnaprej, v dopoldanskem času. Naročilo bo možno oddati do zapolnitve prostih terminov, prav tako pa si prizadevamo tudi k odpiranju novih terminov tudi v dodatni spletni trgovini.
 
Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje, za potrpežljivost in za vaše zaupanje.
 
Vaš Mercator

white logo