Mercator Spletna trgovina

Plačilo s Pika kartico

Nakup s kartico Pika (zelena in zlata kartica Pika)   

Registrirani uporabniki Mercator spletne trgovine in Portala Moja Pika lahko nakup in plačilo opravite z zeleno ali zlato plačilno kartico Pika kar preko spleta. Deležni boste vseh spletnih ugodnosti, ki veljajo za imetnike kartice Pika.

Unovčenje zbranih bonitetnih pik     
 
Do konca bonitetnega obdobja, (31. januar in 31. julij) - ne pozabite unovčiti pik, zbranih na vaši Pika kartici.

Unovčite jih lahko tudi v spletni trgovini Mercator, in sicer z zeleno in zlato Pika kartico. Za unovčenje pik v spletni trgovini Mercator morate imeti obvezno povezano svojo Pika kartico s profilom za nakup v spletni trgovini. Ko boste kot plačilno sredstvo izbrali Pika kartico, boste lahko izbrali možnost unovčenja pik.


 
Naj posebej poudarimo, da lahko imetniki zelene in zlate Pika kartice, ki so registrirani uporabniki Mercator spletne trgovine in Portala Moja Pika, zbrane bonitetne pike koristite ob spletnem nakupu, medtem ko lahko imetniki modre Pika kartice, ki so registrirani uporabniki Mercator spletne trgovine in Portala Moja Pika, zbrane pike unovčite samo ob nakupu in dostavi na dom s predložitvijo svoje kartice Pika.
 
Ko želite pri svojem nakupu unovčiti zbrane pike, preverite, ali ste izbrali možnost zamenjave za izdelke v košarici. Lahko se namreč zgodi, da katerega od izbranih izdelkov ne bo na voljo, zato znesek nakupa ne bo zadoščal za unovčenje zbranih pik. Če menjave ne boste izbrali, plačilo z unovčenjem pik v tem primeru ne bo mogoče.

Pripis pik za opravljen nakup (modra, zelena in zlata kartica Pika)     

Pike bodo za nakup pripisane na registrirano kartico Pika avtomatično v višini zneska nakupa. V  znesek niso všteti zneski oz. izdelki, ki so izključeni iz dodelitve pik. Pike se naložijo na dan prevzema oz. dostave naročila, ko se kupcu izda končni račun. Kupcu se pike naložijo v višini, ki ustreza promocijam in akcijam na dan naročila ter končnemu znesku računa.

Na dan dvojnih oz. trojnih pik boste avtomatično prejeli ustrezno število pik.

Pripis pik ob prevzemu pošiljke ni mogoč.

x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene