Plačilo s Pika kartico

Nakup s kartico Pika (zelena in zlata kartica Pika)   

Registrirani uporabniki Mercator spletne trgovine in Portala Moja Pika lahko nakup in plačilo opravite z zeleno ali zlato plačilno kartico Pika kar preko spleta. Deležni boste vseh spletnih ugodnosti, ki veljajo za imetnike kartice Pika.

Koriščenje zbranih bonitetnih pik (zelena in zlata kartica Pika)   

Imetniki zelene in zlate kartice Pika, ki so registrirani uporabniki Mercator spletne trgovine in Portala Moja Pika, lahko zbrane bonitetne pike koristite ob nakupu preko spleta.

Koriščenje zbranih bonitetnih pik (modra kartica Pika) 

Imetniki modre Pika kartice, ki so registrirani uporabniki Mercator spletne trgovine in Portala Moja Pika, lahko zbrane bonitetne pike koristite ob nakupu ob dostavi na vaš dom.

Pripis pik za opravljen nakup (modra, zelena in zlata kartica Pika)     

Pike bodo za nakup pripisane na registrirano kartico Pika avtomatično v višini zneska nakupa. V  znesek niso všteti zneski oz. izdelki, ki so izključeni iz dodelitve pik. Pike se naložijo na dan prevzema oz. dostave naročila, ko se kupcu izda končni račun. Kupcu se pike naložijo v višini, ki ustreza promocijam in akcijam na dan naročila ter končnemu znesku računa.

Na dan dvojnih pik boste avtomatično prejeli redno število pik, ustrezen mnogokratnik pa se bo pripisal na vaš račun v naslednjih dneh, običajno v tednu dni.