Plačilo s Pika kartico

Nakup s kartico Pika (zelena in zlata kartica Pika)   

Registrirani uporabniki Mercator spletne trgovine in Portala Moja Pika lahko nakup in plačilo opravite z zeleno ali zlato plačilno kartico Pika kar preko spleta. Deležni boste vseh spletnih ugodnosti, ki veljajo za imetnike kartice Pika.

Unovčenje zbranih bonitetnih pik     
 
Do konca bonitetnega obdobja, ki je 31. julija 2021 - ne pozabite unovčiti pik, zbranih na vaši Pika kartici.

Unovčite jih lahko tudi v spletni trgovini Mercator, in sicer z zeleno in zlato Pika kartico. Za unovčenje pik v spletni trgovini Mercator morate imeti obvezno povezano svojo Pika kartico s profilom za nakup v spletni trgovini. Ko boste kot plačilno sredstvo izbrali Pika kartico, boste lahko izbrali možnost unovčenja pik.


 
Naj posebej poudarimo, da lahko imetniki zelene in zlate Pika kartice, ki so registrirani uporabniki Mercator spletne trgovine in Portala Moja Pika, zbrane bonitetne pike koristite ob spletnem nakupu, medtem ko lahko imetniki modre Pika kartice, ki so registrirani uporabniki Mercator spletne trgovine in Portala Moja Pika, zbrane pike unovčite samo ob nakupu in dostavi na dom s predložitvijo svoje kartice Pika.
 
Ko želite pri svojem nakupu unovčiti zbrane pike, preverite, ali ste izbrali možnost zamenjave za izdelke v košarici. Lahko se namreč zgodi, da katerega od izbranih izdelkov ne bo na voljo, zato znesek nakupa ne bo zadoščal za unovčenje zbranih pik. Če menjave ne boste izbrali, plačilo z unovčenjem pik v tem primeru ne bo mogoče.

Pripis pik za opravljen nakup (modra, zelena in zlata kartica Pika)     

Pike bodo za nakup pripisane na registrirano kartico Pika avtomatično v višini zneska nakupa. V  znesek niso všteti zneski oz. izdelki, ki so izključeni iz dodelitve pik. Pike se naložijo na dan prevzema oz. dostave naročila, ko se kupcu izda končni račun. Kupcu se pike naložijo v višini, ki ustreza promocijam in akcijam na dan naročila ter končnemu znesku računa.

Na dan dvojnih pik boste avtomatično prejeli redno število pik, ustrezen mnogokratnik pa se bo pripisal na vaš račun v naslednjih dneh, običajno v tednu dni.

Pripis pik ob prevzemu pošiljke ni mogoč.

x white logo