Mercator Spletna trgovina

Nagradne igre

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA NAGRADNE IGRE -  OKUSI PO ITALIJANSKO

Nagradna igra v Mercator Spletni trgovini

V Mercator Spletni trgovini (market), kupec ob nakupu vsaj enega izdelka, ki je vključen v projekt OKUSI PO ITALIJANSKO in je v spletni trgovini tako tudi označen, prejme na koncu računa obvestilo o možnosti sodelovanja v  sms nagradni igri.

Kupec mora v tem primeru poslati SMS s ključno besedo ITALIJA2 in številko naročila, ki je razvidna iz priloženega računa na številko 4080 in tako sodeluje v nagradni igri. Med besedo ITALIJA2 in številko naročila mora biti nujno presledek. SMS-i iz npr. prvega »kroga«/tedna nagradne igre ne morejo sodelovati v žrebanju v drugem, tretjem ali četrtem »krogu/tednu« nagradne igre.

Kupec v primeru nakupa izdelkov italijanskih blagovnih znamk ali porekla v Mercator spletni trgovini, sodeluje v žrebanju samo enkrat. En nakup pomeni enkratno sodelovanje v žrebanju za glavno nagrado.

Celotne splošne pogoje sodelovanja in pravila nagradne igre si lahko preberete tukaj.

x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene