Mercator Spletna trgovina

3. Kakšen je strošek dostave in čas obratovanja storitve »KLIKnaDOM«?

3.1 Strošek dostave

Za naročilo, ki ga dostavimo na dom (KLIK na DOM), je storitev dostave odvisna od cene nakupa. Cena dostave se prišteje znesku naročila, kar je navedeno pred potrditvijo naročila in tudi ob izbiri termina za dostavo.

Pri naročilu nad 60€ je za fizične kupce dostava brezplačna, za pravne kupce je dostava brezplačna pri naročilu nad 150€. Več o ceniku dostave za fizične in pravne kupce lahko preberete tukaj.

3.2 Čas in dnevi dostave

Če ste izbrali storitev KLIK na DOM, vam bomo naročene izdelke dostavili na vaš naslov oz. na izbrano lokacijo vse do vaših vrat od ponedeljka do sobote do 20. ure.

V najožje središče Ljubljane dostavljamo le med 8. in 10. uro zjutraj, ko je dovoz prost.

*Opomba: Več o času in dnevih dostave si lahko ogledate tukaj.

x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene