1. Kako poteka nakup?

Nakupovanje v spletni trgovini Mercator v samo nekaj korakih:

  1. Za nakupovanje v spletni trgovini se najprej prijavite.
  2. Za nove uporabnike je registracija hitra in  enostavna.
  3. Po uspešni prijavi v svoj profil izberite način prevzema nakupa. (A/B)

A) KLIK na DOM

Če želite, da vam naročilo dostavimo na dom, kliknite »KLIKnaDOM«. Nakupe dostavljamo po vsej Sloveniji, tudi ob sobotah do 20. ure .

Dostavljamo pa tudi v nedeljo od 8. do 16. ure in sicer  naročila, oddana najkasneje v soboto do 18. ure. V najožje središče Ljubljane dostavljamo le med 8. in 10. uro zjutraj, ko je dovoz prost.

B) KLIK in DVIG

Lahko se odločite za brezplačni osebni prevzem na enem od 15 prevzemnih mest in svoj nakup prevzamete že v 4 urah po oddanem naročilu, če so  za to možnost prosti termini.

KLIKinDVIG prevzemna mesta si lahko ogledate tukaj.

***

1.1 Napolnite svojo košarico

Čas je, da napolnite svojo košarico. Sprehodite se po trgovini in poiščite svoje najljubše izdelke. Izberite izdelke in jih s klikom na gumb »v košarico« dodajte k svojem nakupu. Če želite, lahko izdelek iz košarice tudi enostavno odstranite, z enim klikom.

Če želite, lahko v košarico dodate tudi več izdelkov naenkrat. Najprej želene izdelke označite, nato pa jih  dodajte v košarico vse naenkrat.

1.2 Nadaljujte na blagajno

Ko ste zaključili z nakupovanjem, lahko pregledate vsebino svoje nakupovalne košarice. Zdaj je pravi čas, da odstranite ali dodate še kakšen izdelek. Ko ste z vsebino košarice zadovoljni, nadaljujte z nakupom.

Če ste izbrali dostavo do vrat »KLIKnaDOM«, zdaj izberite najustreznejši datum in uro dostave. Izberite želeni način plačila.

1.3 Dopišite napotke za voznika in potrdite svoje naročilo

Pred zaključkom nakupa nam lahko v primeru dostave na dom pripišete tudi napotke za dostavo.

Tako. Zdaj le še potrdite naročilo in nakup je opravljen. Hvala za nakup! Vaš Mercator.

***

*Opomba: Celoten proces pa smo za vas pripravili tudi v obliki videa, ki si ga lahko ogledate tukaj.

x white logo