Mercator Spletna trgovina

17. Kako lahko naredim svoj nakupovalni listek in ga uporabljam za vse nadaljnje nakupe?

Če v košarico dodajate več izdelkov, vam predlagamo, da izdelke razvrstite po skupinah. V spletni trgovini si lahko pripravite svoje nakupovalne listke, nato pa le z enim klikom v svojo košarico hkrati dodate več izdelkov.

Izdelke, ki jih pogosto nakupujete, lahko dodate na nakupovalni listek. Sami lahko ustvarite in urejate več nakupovalnih listkov svojih priljubljenih izdelkov pod poljubnim imenom. (Primeri nakupovalnih listkov: Rojstnodnevna zabava, poletni piknik, valentinovo presenečenje, ipd.)

Pregled  različnih nakupovalnih listkov ki ste jih ustvarili, boste našli v svojem računu pod »Moji nakupovalni listki«.

16.1 Kako pa želene izdelke sploh dodam na svoj nakupovalni listek?

Enostavno. Medtem, ko se sprehajate po spletni trgovini in pregledujete različne izdelke, se enostavno postavite na izbrani izdelek in kliknite na »srček«, ki se bo prikazal na ploščici izdelka.

Po kliku na ikono »srček« nato le še izberite nakupovalni listek, na katerega želite dodati izdelek, ali pa ustvarite nov nakupovalni listek s klikom na »nov listek«.

S takim načinom bo vsak vaš ponovni nakup potekal še hitreje, vi pa boste tako prihranili  dragoceni čas.

x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene