Mercator Spletna trgovina

13. Kako lahko koristim upokojenski popust?

Za upoštevanje upokojenskega popusta prek spletne trgovine morate biti včlanjeni v Klub senior.

Potrebno je izpolniti pristopnico za Klub Senior, ki jo dobite v trgovini in na naši spletni strani. Ko pristopnico izpolnite, se na vašo Pika kartico uredi avtomatski upokojenski popust, ki velja ob četrtkih. Obvezno morate imeti s svojim profilom povezano tudi svojo Pika kartico.

Naročilo je potrebno oddati na dan upokojenskega popusta, torej ob četrtkih, ne glede na dan dostave. V običajnih trgovinah je možno upokojenski popust vnesti ročno, če na to pri blagajni opozorite še pred plačilom. , Pri spletnem nakupu pa  te možnosti ni.

x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene