Mercator Spletna trgovina

11. Kako lahko koristim oz. unovčim zbrane Pike nakupov?

Pozdravljeni!

Januar je tukaj in z njim čas, da unovčite svojo zvestobo. Unovčite zbrane pike do 31. 1. 2023!

Za koriščenje pik v Spletni trgovini Mercator morate imeti obvezno s profilom povezano svojo Pika kartico. (glej točko 10 - Kako lahko povežem svojo Pika kartico znotraj Mercator spletne trgovine?)

  • Možnost unovčenja pik se prikaže v koraku, ko za plačilno sredstvo izberete zeleno ali zlato Pika kartico.
  • Unovčenje pik z modro Pika kartico je mogoče le pri plačilu ob prevzemu blaga.

Če se odločite za plačilo ob prevzemu ali dostavi nakupa, bodite pozorni na datum dostave. V primeru naročila na zadnji dan bonitetnega obdobja (31. 1.) in dostave prvi dan novega bonitetnega obdobja (1. 2), unovčenje pik, zbranih v prejšnjem obdobju, ne bo več možno. Zato unovčite svoje pike pravočasno!

Več o plačilu in unovčenju s Pika kartico, pa si lahko preberete tukaj.

Nazaj k nakupu.

Vaš Mercator

x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene