Kako nakupujemo lažje

Nakup lahko opravite samo če ste registriran uporabnik Mercator spletne trgovine. V kolikor še niste registrirani, to lahko opravite na povezavi TUKAJ.
Registrirani uporabniki lahko med nakupovanjem uporabite vse funkcionalnosti s katerimi boste nakup opravili hitreje in enostavneje.

Moja naročila

Nakupi, ki jih opravite kot registrirani uporabnik, se shranjujejo. Kadarkoli izdelke iz preteklih nakupov lahko prenesete v košarico ter po potrebi odstranite ali dodate nove izdelke.


Nakupovalni listek

Izdelke, ki jih pogosto nakupujete, lahko dodate na nakupovalni listek. Sami lahko ustvarite in urejate več nakupovalnih listkov svojih priljubljenih izdelkov pod poljubnim imenom.


Obračanje produktnih ploščic in dodajanje več izdelkov hkrati v košarico

Obrnjena produktna ploščica vam nudi več hitrih informacij o izdelku, akcijah, informacije o alergenih, oceno produkta s strani uporabnikov. S klikom na gumb "Dodaj obrnjene v košarico" lahko vse obrnjene ploščice (izdelke) hkrati dodati v košarico.


Filtri in Shranjeni filtri

Pri iskanju izdelkov lahko uporabljate filtre, ki jih shranite pod želenim imenom in uporabite kadarkoli. Izdelki, ki bodo ustrezali vašemu nastavljenemu filtru, bodo dnevno osveženi, do njih pa boste dostopali z enim klikom.


Plačevanje in unovčevanje pik s Pika kartico

Registrirani uporabniki lahko v Mercator spletni trgovini s Pika kartico plačujete, unovčite zbrane bonitetne pike, zbirate pike skladno z bonitetnim sistemom in koristite Pikine ugodnosti. Pike, ki jih boste pridobili z nakupom,  vam bomo pripisali na vašo registrirano Pika kartico.


Primerjava izdelkov

Izdelke lahko med seboj lahko primerjate po znamkah, sestavinah, prisotnosti alergenov, ceni ali kakšni drugi značilnosti.

x white logo