Mercator Spletna trgovina

20. Kaj lahko naredim v primeru, če sem pozabil geslo za svoj profil, na Mercator spletni trgovini?

V desnem kotu zgoraj je potrebno klikniti na polje »prijava«, nato se bo prikazal prijavni obrazec, znotraj katerega nato kliknete na »ponastavi geslo«.

V obrazec za nastavitev gesla vpišite svoj e-naslov in kliknite na gumb »ponastavi geslo«. Po uspešnem vnosu e-naslova, vas bo v mailu že čakalo sporočilo za ponastavitev vašega gesla.

S klikom na »povezavo«, ki jo boste prejeli v vašem mailu, boste prevezani na poseben obrazec, kjer boste lahko spremenili oz. določili svoje novo geslo profila.

Z uspešnim vnosom novega gesla je tako ta postopek zaključen. Zdaj se lahko ponovno prijavite v svoj profil  s svojim e-naslovom ter novim geslom, ki ste ga določili v tem procesu. Želimo vam prijetno nakupovanje.

x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene