Mercator Spletna trgovina

Izpostavljeno vprašanje: Prejel sem obvestilo, da ne bom prejel vseh izdelkov?

Za vaše naročilo se vedno potrudimo, da je skrbno pripravljeno, če pa katerega od naročenih izdelkov trenutni ni in jih zato ne moremo dostaviti, prejmete sms* in podrobnosti o manjkajočih izdelkih na vaš elektronski naslov.

  • Izdelkov, ki jih ne boste prejeli, ne moremo avtomatično naknadno dostaviti, zato bodo obračunani le dostavljeni izdelki.

Ob naročilu se na vašem kartičnem računu rezervirajo sredstva v višini oddanega naročila. V primeru, da je znesek dejanskega računa nižji od zneska vašega naročila, je ob izdaji računa na vašo banko poslana informacija o dejanski vrednosti nakupa. Tako je vaš kartični račun vedno bremenjen le za dejanski znesek nakupa, ki je enak znesku na računu.

Informacija o razliki bo na banko poslana v trenutku izdaje računa, sredstva pa bodo na vaši banki avtomatično sprostili v nekaj dneh. Število dni, ko banka lahko zadržuje sredstva, je odvisno od posamezne banke, zato se v primeru, ko vas banka bremeni za znesek naročila namesto znesek računa, obrnite na svojo banko.

*Opomba: SMS ste prejeli le v primeru, če ste nam dovolili obveščanje preko sms sporočil.

x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene