Slika je simbolična

NAZAJ

Polbeli Jelenov kruh, Žito, 1 kg

Blagovna znamka: ŽITO
Koda artikla: 427633
3,19€ 3,19€ /1kg
kos
DODAJ V

Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni  VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.

Moka (PŠENIČNA polbela, PŠENIČNA črna, RŽENA ), voda, jedilna sol, rastlinsko olje (sončninčno, sojino in repično v spremenljivih deležih), kvas, emulgator E472e, sredstvo za obdelavo moke askorbinska kislina. Lahko vsebuje sledove mleka, orehov, soje, jajc in sezama.

Izdelek je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca: izdelke zložite na pekač in pustite v zaprti komori ali pokrijte s prtičem, da se odtajajo. Izdelke pečete po predpisanem programu, glede na vrsto pečice (8 minut pri 200°C) z začetno paro, lahko jih pred peko poškropite z vodo. Po peki izdelke zložite na leseno ali kovinsko rešetko, da se ohladijo.

V košarico
V košarico
x white logo