Slika je simbolična

NAZAJ

Izvirska voda Baby, Hipp, 1,5 l

Blagovna znamka: HIPP
Koda artikla: 147462
HiPP Baby voda je kristalno čista izvirska voda, ki je še posebej primerna za pripravo otroške hrane, saj zadošča posebnim zahtevam vašega otroka.
2,19€ 1,46€ /1l
kos
DODAJ V

Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni  VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.

*HiPP Baby vodo lahko neposredno po odprtju uporabite brez prekuhavanja. Po odprtju pazite, da voda ostane čista. Odprto vodo hranite pri max. temperaturi 10 °C, tako da ta ni neposredno izpostavljena direktni sončni svetlobi. Če imate vodo odprto več kot dva dni, priporočamo, da jo pred uporabo prekuhate. HiPP Baby voda je primerna za pripravo otroške hrane (za začetne in nadaljevalne mlečne formule, za gotove mlečne in žitne kašice, za čaje), za mešanje s sadnimi sokovi, za gašenje žeje.

Hranilne vrednosti Vrednosti na 100 g izdelka
energijska vrednost 0/0 kj/kcal
maščobe 0
od tega  
— nasičene maščobe
— enkrat nenasičene maščobe
— večkrat nenasičene maščobe
ogljikovi hidrati
od tega  
— sladkorji 0
— polioli
— škrob
prehranske vlaknine
beljakovine
sol
Vitamini in minerali Na enoto Priporočeni dnevni vnos (PDV)
Klorid 3,4 mg / 100 g  
Kalcij 45,5 mg / 100 g  
Magnezij 12,1 mg / 100 g  
Fluorid 0,01 mg / 100 g  
V košarico
V košarico
x white logo