Slika je simbolična

NAZAJ

Naravna gazirana mineralna voda, Radenska Classic, 1,5 l

Blagovna znamka: RADENSKA
Koda artikla: 1829
0,75€ 0,50€ /1l
kos
DODAJ V
Nakup paketa 6 izdelkov

Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni  VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.

Naravna mineralna voda Radenska Classic kraljevi vrelec se polni iz izvira Kraljevi vrelec na območju Radencev in ima odstranjene neobstojne železove spojine. Analiza opravljena 15.6.2010, lokacija Maribor. IZVLEČEK IZ ANALIZE (mg/L): Kationi (natrij 440 · kalcij 200 · magnezij 92 · kalij 80), Anioni (hidrogenkarbonat 2000 · sulfat 80 · silikati 62 · klorid 44 · fluorid 0,50), celotna količina topnih mineralnih snovi 3001, ogljikov dioksid min. 3500.

V košarico
V košarico
x

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani kupci, v zadnjem času beležimo zelo povečano zanimanje za nakupovanje v naši spletni trgovini. Za zaupanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam sporočamo, da delamo vse, kar je v naši moči, da vam nakupe lahko tudi zagotovimo. Okrepili smo logistično ekipo in ekipe, ki za vas pripravljajo želene izdelke. Povečali smo zmogljivosti v skladiščih, zagotovili dodatne sodelavce v klicnem centru in na naših družbenih omrežjih, da vam lahko čim hitreje in kar najbolje pomagamo. Da dnevno oskrbimo čim več kupcev tako v naši spletni, kot v drugih naših trgovinah, da omogočamo varno nakupovanje in nemoteno oskrbo vsem. Vse to pa zagotavljajo trgovke in trgovci, komisionarji, posamezniki, ljudje, sosedje, ki se za vas trudijo po svojih najboljših močeh.
 
Da vam zagotovimo čim boljšo uporabniško izkušnjo, bomo proste termine v spletni trgovini odpirali za 4 dni vnaprej, v dopoldanskem času. Naročilo bo možno oddati do zapolnitve prostih terminov, prav tako pa si prizadevamo tudi k odpiranju novih terminov tudi v dodatni spletni trgovini.
 
Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje, za potrpežljivost in za vaše zaupanje.
 
Vaš Mercator

white logo