Mercator Spletna trgovina

Slika je simbolična

NAZAJ

Igra Berem, pišem, se igram

Blagovna znamka: LISCIANI
Koda artikla: 313378
Z zabavno igro Berem, pišem se igrambo malček pričel spoznavati črke in besede. Igra spodbuja otroka k prepoznavanju in učenju črk, tako da žival poveže s prvo črko njenega imena. S priloženim piši-briši pisalom otrok vadi pisanje besed tako, da med seboj povezuje pike. Na ta način uri svoje fine motorične sposobnosti in pisanje besed. Vsebina: kartice s 24 črkami, kartice s 24 živalmi, kartice s 24 besedami, piši-briši pisalo, gobica za brisanje, navodila
12,99€
kos
DODAJ V

Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.

Starostne omejitve in priporočila: 3+ let

Priporočena starost: 3+ let

APOLLO D.O.O. PUHOVA ULICA 18, 2250 PTUJ, SLOVENIJA

V košarico
V košarico
x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene