Slika je simbolična

NAZAJ

Čokoladna Lino lada gold, mlečna polnjena, Gorenjka, 100 g

Blagovna znamka: GORENJKA
Koda artikla: 77759
0,89€ 8,90€ /1kg
kos
DODAJ V

Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni  VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.

lešnikov pripravek 33% ( sladkor, LEŠNIKI (12%), posneto MLEKO v prahu, sončnično olje, manj masten kakavov prah, rastlinska maščoba (palma, soja), SIROTKA v prahu, dekstroza, emulgator: SOJIN lecitin), sladkor, rastlinske maščobe (palma), kakavovo maslo, posneto MLEKO v prahu, kakavova masa, MLEČNA maščoba, LEŠNIKI (2%), emulgator (sončnični lecitin), arome

Okus: mlečno čokoladen

Vonj: po lešnikih

Barva: rjava

Izdelek primeren za takojšnje uživanje

Alkohol: NE

Hranilne vrednosti Vrednosti na 100 g izdelka
energijska vrednost 2323/557 kj/kcal
maščobe 36 g
od tega  
— nasičene maščobe 19 g
— enkrat nenasičene maščobe
— večkrat nenasičene maščobe
ogljikovi hidrati 52 g
od tega  
— sladkorji 51 g
— polioli
— škrob
prehranske vlaknine
beljakovine 6,3 g
sol 0,1 g
V košarico
V košarico
x

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani kupci, v zadnjem času beležimo zelo povečano zanimanje za nakupovanje v naši spletni trgovini. Za zaupanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam sporočamo, da delamo vse, kar je v naši moči, da vam nakupe lahko tudi zagotovimo. Okrepili smo logistično ekipo in ekipe, ki za vas pripravljajo želene izdelke. Povečali smo zmogljivosti v skladiščih, zagotovili dodatne sodelavce v klicnem centru in na naših družbenih omrežjih, da vam lahko čim hitreje in kar najbolje pomagamo. Da dnevno oskrbimo čim več kupcev tako v naši spletni, kot v drugih naših trgovinah, da omogočamo varno nakupovanje in nemoteno oskrbo vsem. Vse to pa zagotavljajo trgovke in trgovci, komisionarji, posamezniki, ljudje, sosedje, ki se za vas trudijo po svojih najboljših močeh.
 
Da vam zagotovimo čim boljšo uporabniško izkušnjo, bomo proste termine v spletni trgovini odpirali za 4 dni vnaprej, v dopoldanskem času. Naročilo bo možno oddati do zapolnitve prostih terminov, prav tako pa si prizadevamo tudi k odpiranju novih terminov tudi v dodatni spletni trgovini.
 
Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje, za potrpežljivost in za vaše zaupanje.
 
Vaš Mercator

white logo