Slika je simbolična

NAZAJ

Ovsena kaša Sport, kokos z datlji, Zlato Polje, 50 g

Blagovna znamka: ZLATO POLJE
Koda artikla: 794749
1,09€ 21,80€ /1kg
kos
DODAJ V

Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni  VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.

OVSENI kosmiči 62 %, kokos mleti 8 %, koščki sušenih datljev 7,5 %, MLEKO v prahu (brez laktoze), valechol, moka iz OVSENIH kosmičev, sladkor, aroma vanilije, cimet

(50 g sport kaše zadostuje za 1 obrok, ki si ga lahko pripravite na dva načina): 1. Ovsena kaša: Vsebino vrečke vsujte v skledo. Prelijte z 90-100 mL vrele vode, dobro premešajte in počakajte 3-5 minut. Kašo še enkrat dobro premešajte. Obrok je pripravljen.2. Smuti: Vsebino vrečke vsujte v mikser. Dodajte zmrznjeno ali sveže narezano sadje in 150 ml vode. Vse skupaj dobro zmiksajte. Obrok je pripravljen.

Alkohol: NE

Hranilne vrednosti Vrednosti na 100 g izdelka
energijska vrednost 1591/378 kj/kcal
maščobe 9,2 g
od tega  
— nasičene maščobe 5,6 g
— enkrat nenasičene maščobe
— večkrat nenasičene maščobe
ogljikovi hidrati 57 g
od tega  
— sladkorji 14 g
— polioli
— škrob
prehranske vlaknine 8 g
beljakovine 13 g
sol 0,08 g
Vitamini in minerali Na enoto Priporočeni dnevni vnos (PDV)
Ostalo Vir prehranske vlaknine.
V košarico
V košarico
x

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani kupci, v zadnjem času beležimo zelo povečano zanimanje za nakupovanje v naši spletni trgovini. Za zaupanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam sporočamo, da delamo vse, kar je v naši moči, da vam nakupe lahko tudi zagotovimo. Okrepili smo logistično ekipo in ekipe, ki za vas pripravljajo želene izdelke. Povečali smo zmogljivosti v skladiščih, zagotovili dodatne sodelavce v klicnem centru in na naših družbenih omrežjih, da vam lahko čim hitreje in kar najbolje pomagamo. Da dnevno oskrbimo čim več kupcev tako v naši spletni, kot v drugih naših trgovinah, da omogočamo varno nakupovanje in nemoteno oskrbo vsem. Vse to pa zagotavljajo trgovke in trgovci, komisionarji, posamezniki, ljudje, sosedje, ki se za vas trudijo po svojih najboljših močeh.
 
Da vam zagotovimo čim boljšo uporabniško izkušnjo, bomo proste termine v spletni trgovini odpirali za 4 dni vnaprej, v dopoldanskem času. Naročilo bo možno oddati do zapolnitve prostih terminov, prav tako pa si prizadevamo tudi k odpiranju novih terminov tudi v dodatni spletni trgovini.
 
Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje, za potrpežljivost in za vaše zaupanje.
 
Vaš Mercator

white logo