Mercator Spletna trgovina

Slika je simbolična

NAZAJ

Zelenjava za juho, Mercator, 450 g

Blagovna znamka: MERCATOR
Koda artikla: 6890
1,49€ 3,31€ /1kg
kos
DODAJ V

Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o svežem sadju in zelenjavi (SZ). Med predpisanimi podatki za sadje in zelenjavo so tudi variabilni podatki. Ob nakupu nepredpakiranih izdelkov sadja in zelenjave, za katere velja posebni tržni standar (jabolka, agrumi (le za limone, pomaranče in mandarine), kivi, solata, kodrolistna endivija in endivija eskariol, breskve in nektarine, hruške, jagode, paprika, namizno grozdje in paradižnik), boste podatek o poreklu, razredu in sorti (kjer je predpisano), prejeli na računu. Ob nakupu nepredpakiranih izdelkov sadja in zelenjave za katere velja splošni standard (vsi ostali izdelki, ki niso navedeni zgoraj), boste podatek o poreklu prejeli na računu. Ob nakupu predpakiranih izdelkov sadja in zelenjave boste vse potrebne podatke prejeli na označbi izdelka. Pri predpakiranem sadju in zelenjavi boste na izbranem predpakiranem sadju in zelenjavi doma lahko ugotavljali razlike od podatkov navedenih na spletni strani. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.

MERCATOR D.O.O. DUNAJSKA CESTA 107, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA

V košarico
V košarico
x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene