Mercator Spletna trgovina

Izbira načina in kraj dostave

Dostava na dom

Pri dostavi na dom -  KLIK na DOM najprej izberete lokacijo za dostavo. Lokacijo za dostavo vam že predlagamo in je enaka vašem naslovu ob prijavi v spletno trgovino. Za dostavo lahko izberete tudi drugo lokacijo. Dodate lahko več lokacij in jih poimenujete.


Prevzem na prodajnem mestu

Pri prevzemu na prodajnem mestu - KLIK in DVIG vam ponudimo možne lokacije za prevzem. Prevzemno mesto lahko izberete med ponujenimi lokacijami Hipermarketov Mercator.


Izbira časovnega okna

Po izbiri načina prevzema naročila vam ponudimo še izbiro časovnega okna. Izberete dan in čas, ko želite naročilo prevzeti. Naročilo je možno oddati največ 6 dni vnaprej. Poleg izbranega termina je vidna tudi cena dostave.


x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene