Izbira načina in kraj dostave

Dostava na dom

Pri dostavi na dom -  KLIK na DOM najprej izberete lokacijo za dostavo. Lokacijo za dostavo vam že predlagamo in je enaka vašem naslovu ob prijavi v spletno trgovino. Za dostavo lahko izberete tudi drugo lokacijo. Dodate lahko več lokacij in jih poimenujete.


Prevzem na prodajnem mestu

Pri prevzemu na prodajnem mestu - KLIK in DVIG vam ponudimo možne lokacije za prevzem. Prevzemno mesto lahko izberete med ponujenimi lokacijami Hipermarketov Mercator.


Izbira časovnega okna

Po izbiri načina prevzema naročila vam ponudimo še izbiro časovnega okna. Izberete dan in čas, ko želite naročilo prevzeti. Naročilo je možno oddati največ 4 dni vnaprej. Poleg izbranega termina je vidna tudi cena dostave.


x

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani kupci, v zadnjem času beležimo zelo povečano zanimanje za nakupovanje v naši spletni trgovini. Za zaupanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam sporočamo, da delamo vse, kar je v naši moči, da vam nakupe lahko tudi zagotovimo. Okrepili smo logistično ekipo in ekipe, ki za vas pripravljajo želene izdelke. Povečali smo zmogljivosti v skladiščih, zagotovili dodatne sodelavce v klicnem centru in na naših družbenih omrežjih, da vam lahko čim hitreje in kar najbolje pomagamo. Da dnevno oskrbimo čim več kupcev tako v naši spletni, kot v drugih naših trgovinah, da omogočamo varno nakupovanje in nemoteno oskrbo vsem. Vse to pa zagotavljajo trgovke in trgovci, komisionarji, posamezniki, ljudje, sosedje, ki se za vas trudijo po svojih najboljših močeh.
 
Da vam zagotovimo čim boljšo uporabniško izkušnjo, bomo proste termine v spletni trgovini odpirali za 4 dni vnaprej, v dopoldanskem času. Naročilo bo možno oddati do zapolnitve prostih terminov, prav tako pa si prizadevamo tudi k odpiranju novih terminov tudi v dodatni spletni trgovini.
 
Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje, za potrpežljivost in za vaše zaupanje.
 
Vaš Mercator

white logo