Mercator Spletna trgovina

Kuponi

Seznam aktualnih kuponov

Kupci lahko prejmejo splošne kupone, ki so navedeni v nadaljevanju. Le ti se običajno nahajajo v letakih ali ostalih promocijskih materialih.

Obstajajo pa tudi kuponi, ki jih kupci prejmejo v povezavi s posameznimi prodajnimi aktivnostmi. Le teh ne navajamo, jih pa kupci prav tako lahko uporabijo v spletni trgovini, če je na kuponu tako navedeno.

Kupec z vnosom promocijske kode prejme dodaten popust na izbrane izdelke, lahko pa tudi popust na celoten nakup.

-

Kupon za 50% popust na pleničke Huggies prejmejo bodoče mamice v materinskih šolah oz. ginekoloških ordinacijah po Sloveniji.

-

Kupon za popust na izbrane izdelke Sensodyne, Corega in Parodontax prejmejo obiskovalci v izbranih stomatoloških ambulantah po Sloveniji. 

-

Kupon za 45 % popust na izdelke Finish so prejeli izbrani imetniki Pika kartice po pošti. Unovčljiv je od 9.9 do 22.9.2021.

-

Kupon za 40 % popust na izdelke Woolite so prejeli izbrani imetniki Pika kartice po pošti. Unovčljiv je od 9.9 do 22.9.2021.

-

Kupon za 30 % popust na izdelke Air Wick so prejeli izbrani imetniki Pika kartice po pošti. Unovčljiv je od 9.9 do 22.9.2021.

-

Kupon za 20 % popust na izdelke Vanish so prejeli izbrani imetniki Pika kartice po pošti. Unovčljiv je od 9.9 do 22.9.2021.

-

Kupon za 30 % popust na izdelke Cilit in Cilit Bang so prejeli izbrani imetniki Pika kartice po pošti. Unovčljiv je od 9.9 do 22.9.2021.

-

Kupon za 20 % popust na izdelke Calgon so prejeli izbrani imetniki Pika kartice po pošti. Unovčljiv je od 9.9 do 22.9.2021.

x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene