Mercator Spletna trgovina

Cenik dostave

Ko naročilo oddate in ga pri nas sprejmemo, se pravo delo za nas komaj prične. Vsako oddano naročilo gre skozi zahteven proces obravnave. Za obdelavo naročila so potrebni čas, oprema, tehnologija ter zaposleni, ki omogočijo, da je takšna storitev možna. Naročene izdelke naši sodelavci za vas skrbno izberejo in ročno zložijo v za to namenjeno kartonsko škatlo. Vse to vam dostavijo na vaš naslov do vaših vrat.

V primeru naročila, ki ga dostavimo na dom (KLIK na DOM), je storitev dostave odvisna od višine nakupa. Pri naročilu nad 60€ je za fizične kupce dostava brezplačna, za pravne kupce je dostava brezplačna pri naročilu nad 150€.

V primeru naročila, ki ga prevzamete na prodajnem mestu (KLIK in DVIG) je cena storitve brezplačna. Minimalni znesek za nakup preko KLIK in DVIG je 20€.

Opomba1: V primeru posebnih promocij se cena dostave lahko spremeni in sicer cena dostave v tem primeru navedena v promociji in je GRATIS dostava lahko že ob nižji vrednosti naročila. Primer takšne promocije - Brezplačna dostava za fizične kupce ob naročilu nad 20€.

Opomba2: V primeru uporabe posebnih promocijskih kod ali spletnega bonusa je končni znesek za plačilo lahko nižji. Znesek, ki se upošteva pri izračunu cene dostave je znesek po upoštevanju vseh popustov, promocijskih kod in spletnega bonusa.


Fizični kupci

vrednost naročila cena dostave
nad 60€ gratis
nad 40 do 60€ 1 €
nad 30 do 40€ 2 €
nad 20 do 30€ 3 €
od 0€ do 20€ 5 €

Pravni kupci

vrednost naročila cena dostave
nad 150€ gratis
od 0€ do 150€ 5 €

Informacija za kupca: Cena dostave zajema pakiranje in prevoz. Cenik je veljaven od 22.04.2020.

x white logo

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene