Cenik dostave

Ko naročilo oddate in ga pri nas sprejmemo, se pravo delo za nas komaj prične. Vsako oddano naročilo gre skozi zahteven proces obravnave. Za obdelavo naročila so potrebni čas, oprema, tehnologija ter zaposleni, ki omogočijo, da je takšna storitev možna. Naročene izdelke naši sodelavci za vas skrbno izberejo in ročno zložijo v za to namenjeno kartonsko škatlo. Vse to vam dostavijo na vaš naslov do vaših vrat.

V primeru naročila, ki ga dostavimo na dom (KLIK na DOM), je storitev dostave odvisna od višine nakupa. Pri naročilu nad 40€ je za fizične kupce dostava brezplačna, za pravne kupce je dostava brezplačna pri naročilu nad 100€.

V primeru naročila, ki ga prevzamete na prodajnem mestu (KLIK in DVIG) je cena storitve brezplačna.

Opomba1: V primeru posebnih promocij se cena dostave lahko spremeni in sicer cena dostave v tem primeru navedena v promociji in je GRATIS dostava lahko že ob nižji vrednosti naročila. Primer takšne promocije - Brezplačna dostava za fizične kupce ob naročilu nad 20€. 

Opomba2: V primeru uporabe posebnih promocijskih kod ali spletnega bonusa je končni znesek za plačilo lahko nižji. Znesek, ki se upošteva pri izračunu cene dostave je znesek po upoštevanju vseh popustov, promocijskih kod in spletnega bonusa.  


Fizični kupci

vrednost naročila cena dostave
nad 40€ gratis
nad 30 do 40€ 2 €
nad 20 do 30€ 3 €
nad 10 do 20€ 5 €
pod 10€ 5 €

Pravni kupci

vrednost naročila cena dostave
nad 100€ gratis
od 0€ do 100€ 5 €

Informacija za kupca: Cena dostave zajema pakiranje in prevoz. Cenik je veljaven od 15.09.2015.

x

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani kupci, v zadnjem času beležimo zelo povečano zanimanje za nakupovanje v naši spletni trgovini. Za zaupanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam sporočamo, da delamo vse, kar je v naši moči, da vam nakupe lahko tudi zagotovimo. Okrepili smo logistično ekipo in ekipe, ki za vas pripravljajo želene izdelke. Povečali smo zmogljivosti v skladiščih, zagotovili dodatne sodelavce v klicnem centru in na naših družbenih omrežjih, da vam lahko čim hitreje in kar najbolje pomagamo. Da dnevno oskrbimo čim več kupcev tako v naši spletni, kot v drugih naših trgovinah, da omogočamo varno nakupovanje in nemoteno oskrbo vsem. Vse to pa zagotavljajo trgovke in trgovci, komisionarji, posamezniki, ljudje, sosedje, ki se za vas trudijo po svojih najboljših močeh.
 
Da vam zagotovimo čim boljšo uporabniško izkušnjo, bomo proste termine v spletni trgovini odpirali za 4 dni vnaprej, v dopoldanskem času. Naročilo bo možno oddati do zapolnitve prostih terminov, prav tako pa si prizadevamo tudi k odpiranju novih terminov tudi v dodatni spletni trgovini.
 
Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje, za potrpežljivost in za vaše zaupanje.
 
Vaš Mercator

white logo