Cenik dostave

Ko naročilo oddate in ga pri nas sprejmemo, se pravo delo za nas komaj prične. Vsako oddano naročilo gre skozi zahteven proces obravnave. Za obdelavo naročila so potrebni čas, oprema, tehnologija ter zaposleni, ki omogočijo, da je takšna storitev možna. Naročene izdelke naši sodelavci za vas skrbno izberejo in ročno zložijo v za to namenjeno kartonsko škatlo. Vse to vam dostavijo na vaš naslov do vaših vrat.

V primeru naročila, ki ga dostavimo na dom (KLIK na DOM), je storitev dostave odvisna od višine nakupa. Pri naročilu nad 60€ je za fizične kupce dostava brezplačna, za pravne kupce je dostava brezplačna pri naročilu nad 150€.

V primeru naročila, ki ga prevzamete na prodajnem mestu (KLIK in DVIG) je cena storitve brezplačna. Minimalni znesek za nakup preko KLIK in DVIG je 20€.

Opomba1: V primeru posebnih promocij se cena dostave lahko spremeni in sicer cena dostave v tem primeru navedena v promociji in je GRATIS dostava lahko že ob nižji vrednosti naročila. Primer takšne promocije - Brezplačna dostava za fizične kupce ob naročilu nad 20€.

Opomba2: V primeru uporabe posebnih promocijskih kod ali spletnega bonusa je končni znesek za plačilo lahko nižji. Znesek, ki se upošteva pri izračunu cene dostave je znesek po upoštevanju vseh popustov, promocijskih kod in spletnega bonusa.


Fizični kupci

vrednost naročila cena dostave
nad 60€ gratis
nad 40 do 60€ 1 €
nad 30 do 40€ 2 €
nad 20 do 30€ 3 €
od 0€ do 20€ 5 €

Pravni kupci

vrednost naročila cena dostave
nad 150€ gratis
od 0€ do 150€ 5 €

Informacija za kupca: Cena dostave zajema pakiranje in prevoz. Cenik je veljaven od 22.04.2020.

x white logo