Slika ni dostopna
Slika ni dostopna
Print header

Hladilnik GORENJE

RI4121CW

šifra izdelka: 374354

Vgradni hladilnik Gorenje RI4121CW se uvšča v energijski razred A+. Odlikuje se z LED displayem, avtomatskim odtaljevanjem hladilnega dela, s funkcijo hitrega ohajevanja SuperCool s samodejnim izklopom (hladilnik intenzivneje deluje na temperaturi 3° C, po 6 urah se funkcija samodejno izklopi, temperatura hladilnega dela pa se povrne na prvotno nastavljeno) in varčevalnim programom Eco, ki v času daljše odsotnosti poskrbi za optimalne temperaturne pogoje in na ta način tudi za dodaten prihranek energije. Osvetljen hladilni del ima 1 stekleno polico, 3 steklene izvlečne police, 1 stekleno deljivo polico, nosilec za steklenice in veliko posodo za zelenjavo. Na vratih hladilnega dela so 4 plitve poličke, polica za steklenice z varovalom in posodica za jajca (12x). Varnost: zvočni alam za predolgo odprta vrata.

Ne spreglejte:

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamka: GORENJE
Energijski razred: A+
Poraba energije / leto: 139 kWh
Skupna prostornina: 219 l
Uporabna prostornina hladilnega dela: 217 l
Klimatski razred: SN-T
Glasnost: 40 dB
Vrsta hladilnika: vgradni
Tip hladilnika: enovratni
Število polic: 5
Število kompresorjev: 1
Dimenzije (v/š/g): 122,5 x 54 x 54,5 cm
Barva: bela
Spreminjanje odpiranja vrat levo / desno: da
Garancijska doba v letih: 5
Samodejno odtaljevanje: da
Nosilec steklenic: da
spletna cena 379,90 EUR
Dodaj v košarico
 • Predvidena dostava:
  7 delovnih dni
 • Pošiljke nad 200 EUR vam dostavimo brezplačno.
 • Ob nakupu tega izdelka prejmete

  379 pik oziroma pripadajoče število pik za prvi obrok v primeru plačila na obroke. Več...
  Kupec prejme ustrezno število pik ob plačilu z zeleno ali zlato Pika kartico. Plačevanje z modro Pika kartico ni mogoče. Ustrezno število pik bo pripisano na modro Pika kartico pod pogojem, da se je uporabnik pred nakupom registriral z enakim elektronskim naslovom in geslom kot je registriran v Spletni trgovini M Tehnika tudi v Mercatorjevem portalu Moja Pika. Unovčevanje pik v Spletni trgovini M Tehnika ni mogoče.
 • Odvoz starega aparata je možen
  ob doplačilu 12 eur. Več...
  Ob dostavi izdelka iz kategorije Bela tehnika vam lahko, proti plačilu, odpeljemo vaš stari istovrstni aparat. Le-ta mora biti primerno pripravljen za prevoz – aparat mora biti odklopljen, pritrjene mora imeti vse odpirajoče se dele in odstranjene morebitne cevi.