Slika ni dostopna
Slika ni dostopna
Print header

Hladilnik GORENJE

NRK6192GX Essential Line, NoFrost Plus, ION generation

šifra izdelka: 653729

Kombinirani hladilnik NRK6192GX nove generacije hladilnikov Gorenje – ION generation. Tehnologija IonAir, ki je edinstvena na trgu, v celoti posnema naravni proces ionizacije ter osvežuje zrak v hladilniku. Rezultat ionizacije je ozon, naravni čistilec bakterij, plesni in neprijetnih vonjav. Intenziven ventilacijski sistem MultiFlow 360° aktivno uravnava prezračevanje, vlago in temperaturo, hkrati pa varčuje z energijo. Štirinajst odprtin za prezračevanje zagotavlja stalno temperaturo na vsaki polici v hladilniku brez nevarnosti, da bi hrana zamrznila. Stalna temperatura in vlaga na vseh policah v hladilniku zagotavlja, da se živila ne izsušujejo in tako ohranjajo kakovost. Funkcija FastFreeze poskrbi za hitro zamrzovanje, za udobno uporabo pa nastavljivost temperature v zamrzovalnem prostoru in avtomatsko odtaljevanje hladilnega dela. V osvetljenem hladilnem delu (LED trak na stropu) so 4 steklene police, nosilec za steklenice, posodica za jajca (1x 7), XXL GreenZone velika posoda za zelenjavo, FreshZone predal, ki ohranja svežino shranjene hrane dvakrat dlje kot običajno in CrispZone z HumidityControl (velik predal za zelenjavo z regulacijo vlage, ki ima na sprednji strani nameščen drsnik s katerim enostavno regulirate želeno vlažnost). Na vratih hladilnega dela sta 2 SimpleSlide po višini premični posodi in 3 odlagalne poličke. V zamrzovalnem delu sta 2 predala za hranjenje zamrznjenih živil, 1 predal za hitro zamrzovanje in SpaceBox predal. Hladilnik ima nastavljive nogice. Slot-in: možnost postavitve hladilnika v kuhinjsko nišo širine 60 cm.

Ne spreglejte:

TROJNE PIKE na izbrane izdelke GORENJE

Ob naročilu BELE TEHNIKE, MIKROVALNOVNIH PEČIC ali SESALNIKOV znamke GORENJE, pridobite v času od 23.4. do 10.5.2015 za vrednost naročila teh izdelkov TROJNE PIKE.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamka: GORENJE
Energijski razred: A++
Poraba energije / leto: 235 kWh
Skupna prostornina: 325 l
Uporabna prostornina hladilnega dela: 222 l
Uporabna prostornina zamrzovalnega dela: 85 l
Klimatski razred: N-T
Glasnost: 42 dB
Vrsta hladilnika: prostostoječi
Shranjevanje ob izpadu električne energije: 21 h
Zmogljivost zamrzovanja: 5 kg/24h
Tip hladilnika: dvovratni z zamrzovalnikom spodaj
Število polic: 4
Število predalov: 2
Število kompresorjev: 1
Dimenzije (v/š/g): 185 x 60 x 64 cm
Barva: inox
Spreminjanje odpiranja vrat levo / desno: da
Garancijska doba v letih: 5
Samodejno odtaljevanje: da
Nosilec steklenic: da
Prozorni predali v zamrzovalniku: da
spletna cena 589,90 EUR
Dodaj v košarico
 • Predvidena dostava:
  7 delovnih dni
 • Pošiljke nad 200 EUR vam dostavimo brezplačno.
 • Ob nakupu tega izdelka prejmete

  589 pik oziroma pripadajoče število pik za prvi obrok v primeru plačila na obroke. Več...
  Kupec prejme ustrezno število pik ob plačilu z zeleno ali zlato Pika kartico. Plačevanje z modro Pika kartico ni mogoče. Ustrezno število pik bo pripisano na modro Pika kartico pod pogojem, da se je uporabnik pred nakupom registriral z enakim elektronskim naslovom in geslom kot je registriran v Spletni trgovini M Tehnika tudi v Mercatorjevem portalu Moja Pika. Unovčevanje pik v Spletni trgovini M Tehnika ni mogoče.
 • Odvoz starega aparata je možen
  ob doplačilu 12 eur. Več...
  Ob dostavi izdelka iz kategorije Bela tehnika vam lahko, proti plačilu, odpeljemo vaš stari istovrstni aparat. Le-ta mora biti primerno pripravljen za prevoz – aparat mora biti odklopljen, pritrjene mora imeti vse odpirajoče se dele in odstranjene morebitne cevi.